Nieuws 2014


U vindt hier nieuwtjes over onze honden, evenementen, wandelingen etc. waar we aan deelnemen en huishoudelijke mededelingen.

ARCHIEF 2013 : kijk onder de knop HISTORIE

ACTUEEL 2014:
31-07-2014
Zoals het nu staat hebben alle pups een nieuw baasje, de een iets eerder, de ander iets later. Het huis wordt weer leger, al blijven er steeds weer logeerhonden komen. Een volgend nestje zal wel even op zich laten wachten, omdat er een verhuizing in het verschiet zit en we alle drukte er omheen eerst achter de rug moeten hebben.

01-06-2014
Ons huis wordt weer leger. Een paar pups zijn al vertrokken naar hun nieuwe baasjes, de rest volgt zo langzamerhand. Voor 2 reutjes zoeken we nog een fijne plek.

06-05-2014
Onze pups hebben grotendeels een thuis gevonden. De eerste baasjes hebben hun nieuwe huisgenoot al opgehaald. 't Is elke keer weer moeilijk om afscheid te nemen van het kleine spul, maar de blijdschap waarmee de baasjes hun nieuwe huisgenootje komen halen vergoedt veel.

April 2014
Wij zijn gecertificeerd! We zijn sinds kort de trotse bezitters van het keurmerk van de Stichting Cynokeur, wat betekent dat we erkenning hebben gekregen voor de maatschappelijk verantwoorde wijze waarop we onze honden fokken. Meer informatie over dit keurmerk op www.cynokeur.nl

08-03-2014
Onze Guiliane is op de eerste mooie lentedag de trotse moeder geworden van 6 reutjes en 3 teefjes. Voor meer informatie: Briardpups. En natuurlijk kunt u ons bellen of mailen.

21-02-2014

We zijn in spanning over wat er gaat komen! Met Guiliane gaat het heel erg goed. Haar proporties veranderen. Nu haar buikje voller wordt lijkt natuurlijk haar hoofd steeds kleiner…..

10-02-2014

Er komen puppen!! Guiliane wordt al dikker en aan haar gedrag is heel goed te merken dat ze zich voorbereidt op het moederschap! Alles en iedereen word grondig gepoetst. Ze is een blije hond en wandelt heel graag mee, zoals we haar kennen met haar altijd vrolijk kwispelende staart!

3-2-2014

Net de echo gehad van Guiliane en.... hoera! Rond 11 maart verwachten wij puppen van haar! Nu snel wat foto's op de website..... Puppen! YES!

10-01-2014

Guiliane (de dochter van Beaudine) is bij haar vriendje Con Amore (Gaudi) geweest, nu maar afwachten!


U kunt altijd contact met ons opnemen.
allure@decomtesse.nl