WIJ


Wij zijn Masja en Charysa de Graaf

Wij hebben ons eerste nestje gefokt in 2008. Dat was met onze Tendresse (Tess) en Avalon Frodo. Het belangrijkste vinden wij dat onze pupjes een goed thuis krijgen, met alle liefde en zorg die ze verdienen, net zoals de moeders en hun kroost die van ons krijgen. Wij genieten elke dag intens van onze viervoeters, bij ons is elke dag hondendag. We rekenen er op dat dit bij de baasjes van onze pups ook zo zal zijn.

Ons ultieme streven is verbetering van het ras De Briard. Het moge daarom duidelijk zijn dat wij voor onze hondjes en de door ons gefokte puppen alleen het beste willen.
Wij zijn aangesloten bij de Rasvereniging: Briard Vereniging Nederland. Deze vereniging is aangesloten bij de Raad van Beheer Nederland. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied is het overkoepelend orgaan op hondengebied in Nederland, die eisen stelt aan het fokken met rashonden.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Pupjes uit weloverwogen combinaties. Zeer zorgvuldig kijken wij ruim voor een dekking naar een combinatie met zo min mogelijk inteelt en een zo hoog mogelijke gezondheidsgraad.
 • Zowel de vader- als de moederhond hebben alle testen en onderzoeken m.b.t. de gezondheid en het uiterlijk zeer goed doorstaan.
 • De ouderdieren dienen voor ons te voldoen aan het fokregelement van de Briard Vereniging Nederland en ook de andere Briard club.
 • Wij zorgen voor een goed koopcontract dat u en ons beschermt.
 • Onze pups krijgen een goede socialisatie, die al meteen vanaf de geboorte begint.
 • We staan altijd voor u klaar. Mocht u vragen hebben of tegen problemen aanlopen, kunt u altijd contact met ons opnemen : allure@decomtesse.nl

  Wij verwachten van u dat u de hond veel aandacht , liefde en een optimale verzorging geeft.
  Ook verwachten wij dat u ervoor zorgt dat de hond een onbezorgd leven kan
  leiden en vooral lekker hond kan zijn!